JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

JOURNAL OF FOOD ENGINEERING

ISSN:

0260-8774

eISSN:

1873-5770

Dyscypliny:

  • Inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 140 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 140 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 40 A
2017 40 A
2016 40 A
2015 40 A
2014 35 A
2013 40 A
2012 35 A
2011 35 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2022 11.8
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2022 11.8
2021 10.5
2020 8.8
2019 7.5
2018 6.7
2017 6.5
2016 6.6
2015 6.2
2014 5.2
2013 4.8
2012 4.7
2011 4.5

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 4

  • Kategoria
  • Rok

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2020
Rok 2012
  • Material Flow Analysis in a cooked mussel processing industry
    Publikacja
    • P. M. Bello Bugallo
    • A. Stupak
    • L. C. Andrade
    • R. Torres López

    - JOURNAL OF FOOD ENGINEERING - Rok 2012

    Galicia (NW Spain) is an ideal environment for mussel culture owing to its excellent natural conditions. It is the first Spanish and European mussel producer and the second worldwide after China. More than 50% of the mussel collected in Galicia is used in the processing industry, which produces different products, as cooked mussel that is canned, frozen or used in the food industry. In this paper a methodology based on Life Cycle...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2007
  • The new method of settings the small fishes' backs in the desired direction

    W artykule przeanalizowano znane sposoby ukierunkowywania małych ryb grzbietem w jedną stronę. Podano założenia nowego sposobu orientowania poprzecznego. Przedstawiono wstępną analizę teoretyczną orientowania poprzecznego opartego na wykorzystaniu pary równoległych, nachylonych do poziomu, współbieżnych, gładkich rolek. Przeprowadzono weryfikację doświadczalną nowego sposobu na przykładzie szprotów bałtyckich. Ze względu na wstępny...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2002

wyświetlono 827 razy