JOURNAL OF FOOD QUALITY - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

JOURNAL OF FOOD QUALITY

ISSN:

0146-9428

eISSN:

1745-4557

Wydawca:

Hindawi

Dyscypliny:

  • architektura i urbanistyka (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria lądowa, geodezja i transport (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 40 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 40 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 40 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 20 A
2017 20 A
2016 20 A
2015 20 A
2014 20 A
2013 20 A
2012 20 A
2011 20 A
2010 20 A

Model czasopisma:

Open Access

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2022 4.4
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2022 4.4
2021 4
2020 3.6
2019 2.4
2018 1.4
2017 1.1
2016 1.3
2015 1.8
2014 1.6
2013 1.6
2012 1.3
2011 1

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 1

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2017
  • Influence of the Addition of Selected Spices on Sensory Quality and Biological Activity of Honey
    Publikacja

    - JOURNAL OF FOOD QUALITY - Rok 2017

    Bee honey is nutritious and has numerous health benefits, but its taste is for many people too bland. Honey with addition of spices could be important to the food industry as a functional product with positive health image and interesting taste. Such product would definitely meet health-driven consumers’ expectations. Therefore, the aim of this study was to evaluate the effect of addition of selected spices on sensory, antimicrobial,...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

wyświetlono 313 razy