ISSN:
eISSN:
Dyscypliny:
- inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 70 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 70 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 35 | A |
2017 | 35 | A |
2016 | 25 | A |
2015 | 35 | A |
2014 | 20 | A |
2013 | 20 | A |
2012 | 15 | A |
2011 | 15 | A |
2010 | 13 | A |
Model czasopisma:
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 7.7 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 7.7 |
2022 | 6.5 |
2021 | 5.3 |
2020 | 3.8 |
2019 | 3.3 |
2018 | 3.8 |
2017 | 3.3 |
2016 | 2.4 |
2015 | 1.9 |
2014 | 2.2 |
2013 | 2.1 |
2012 | 1.1 |
2011 | 0.8 |
Impact Factor:
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 5
Katalog Czasopism
Rok 2024
-
Impact of high-pressure processing on the bioactive compounds of milk - A comprehensive review
PublikacjaHigh-pressure processing (HPP) is a promising alternative to thermal pasteurization. Recent studies highlighted the effectivity of HPP (400–600 MPa and exposure times of 1–5 min) in reducing pathogenic microflora for up to 5 logs. Analysis of modern scientific sources has shown that pressure affects the main components of milk including fat globules, lactose, casein micelles. The behavior of whey proteins under HPP is very important...
Rok 2018
Rok 2017
-
Effect of fermented and unfermented buckwheat flour on functional properties of gluten-free muffins
Publikacja -
Lithium biofortification of medicinal mushrooms Agrocybe cylindracea and Hericium erinaceus
Publikacja
Rok 2015
-
The influence of roasting and additional processing on the content of bioactive components in special purpose coffees
PublikacjaCoffee being the beverage consumed worldwide is also a very competitive commodity. Consequently, producers seek ways of attracting consumers by proposing e.g. novel ingredient combinations usually without evaluating their health quality. In this study, variations in health-promoting determinants for five special purpose coffee brews were characterized. The major bioactive components - chlorogenic acids (CAs) - detected by HPLC-DAD-MS...
wyświetlono 1350 razy