ISSN:
0003-021X
eISSN:
1558-9331
Dyscypliny:
- inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
- biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
- technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
- biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
- nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
Punkty Ministerialne: Pomoc
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
Rok 2024 | 70 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
Rok | Punkty | Lista |
---|---|---|
2024 | 70 | Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024 |
2023 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023 |
2022 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2021 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2020 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2019 | 70 | Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022) |
2018 | 30 | A |
2017 | 30 | A |
2016 | 25 | A |
2015 | 30 | A |
2014 | 30 | A |
2013 | 30 | A |
2012 | 30 | A |
2011 | 30 | A |
2010 | 27 | A |
Model czasopisma:
Hybrydowe
Punkty CiteScore:
Rok | Punkty |
---|---|
Rok 2023 | 4.1 |
Rok | Punkty |
---|---|
2023 | 4.1 |
2022 | 3.8 |
2021 | 3.3 |
2020 | 3.2 |
2019 | 3.2 |
2018 | 2.9 |
2017 | 3.1 |
2016 | 3 |
2015 | 3.2 |
2014 | 3.1 |
2013 | 2.9 |
2012 | 2.8 |
2011 | 2.8 |
Impact Factor:
Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma
Sherpa Romeo:
Prace opublikowane w tym czasopiśmie
Filtry
wszystkich: 2
Katalog Czasopism
Rok 2019
-
Profiling and Qualitative Assessment of Enzymatically and Thermally Oxidized Egg Yolk Phospholipids using a Two‐Step High‐Performance Liquid Chromatography Protocol
PublikacjaA two‐step high‐performance liquid chromatography (HPLC) method for the profiling and qualitative assessment of oxidized phospholipids (oxPL) present in foods was developed. The applicability of the investigated two‐step HPLC protocol was verified for separation of enzymatically and thermally oxidized hen egg yolk phospholipids (PL) as a relevant food model. In the first step, seven individual PL classes were separated using hydrophilic...
Rok 2016
wyświetlono 627 razy