JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE

ISSN:

0022-5142

eISSN:

1097-0010

Dyscypliny:

  • inżynieria mechaniczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 35 A
2017 35 A
2016 35 A
2015 35 A
2014 35 A
2013 30 A
2012 35 A
2011 35 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2022 8.2
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2022 8.2
2021 6.9
2020 5.5
2019 4.6
2018 4.3
2017 4.2
2016 4.1
2015 4
2014 3.6
2013 3.4
2012 2.9
2011 2.5

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 5

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2019
Rok 2018
  • Starch–metal complexes and metal compounds
    Publikacja

    - JOURNAL OF THE SCIENCE OF FOOD AND AGRICULTURE - Rok 2018

    Recently, metal derivatives of starch evoked considerable interest. Such metal derivatives can take a form of starch compounds bearing metal atoms and metal carrying moieties either covalently bound or complexed. Starch metal complexes may have a character of either Werner, inclusion, sorption or capillary complexes. In this publication, preparation, structure, properties and numerous current and potential applications of those...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2017
Rok 2015

wyświetlono 1264 razy