MICROCHEMICAL JOURNAL - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

MICROCHEMICAL JOURNAL

ISSN:

0026-265X

eISSN:

1095-9149

Dyscypliny:

  • Inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki leśne (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Nauki o zarządzaniu i jakości (Dziedzina nauk społecznych)
  • Nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne
2020 70 MNiSW 2019
Punkty Ministerialne
Rok Punkty Lista
2020 70 MNiSW 2019
2019 70 MNiSW 2019
2018 35 A
2017 35 A
2016 35 A
2015 35 A
2014 35 A
2013 30 A
2012 30 A
2011 30 A
2010 27 A
2009 27 A
2008 27 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore
2018 3.14
Punkty CiteScore
Rok Punkty
2018 3.14
2017 2.78
2016 3.22

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Polityka wydawnicza:

Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

Filtry

wszystkich: 27

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

Katalog Czasopism

2020
2019
2018
2017
2016
2014
  • Bioactive and bioavailability of minerals in rats loaded with cholesterol and kiwi fruit
    Publikacja
    • M. Leontowicz
    • I. Jesion
    • H. Leontowicz
    • Y. Park
    • J. Namieśnik
    • Z. Jastrzebski
    • E. Katrich
    • Z. Tashma
    • S. Gorinstein

    - MICROCHEMICAL JOURNAL - 2014

    The aim of this study was to compare the content of polyphenols (TP), minerals, ascorbic acid (AA) and total antioxidant capacities (TAC) of conventional and organic kiwifruit ‘Hayward’ treated with ethylene after harvest and to determine their influence on plasma TAC, mineral content in the liver and bioavailability (RBV — relative bioavailability value) in rats fed diet containing cholesterol. Organic and conventionally grown...

2013

wyświetlono 315 razy