MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH

ISSN:

1613-4125

eISSN:

1613-4133

Dyscypliny:

  • Inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • Nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne
2020 100 MNiSW 2019
Punkty Ministerialne
Rok Punkty Lista
2020 100 MNiSW 2019
2019 100 MNiSW 2019
2018 45 A
2017 45 A
2016 45 A
2015 45 A
2014 45 A
2013 45 A
2012 50 A
2011 50 A
2010 32 A
2009 32 A
2008 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore
2018 4.71
Punkty CiteScore
Rok Punkty
2018 4.71
2017 4.75
2016 4.48

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Polityka wydawnicza:

Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

Filtry

wszystkich: 1

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2007
  • The atherosclerotic heart disease and protecting properties of garlic: contemporary data
    Publikacja
    • S. Gorinstein
    • Z. Jastrzebski
    • J. Namieśnik
    • H. Leontowicz
    • M. Leontowicz
    • S. Trakhtenberg

    - MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH - 2007

    Artykuł jest pracą przeglądową zawierającą najnowsze dane dotyczące choroby serca w przebiegu miażdżycowym oraz ochonnych właściwości czosnku. Obecnie prowadzone badania wykazały fundamentalną rolę jaką odgrywa czosnek we wszystkich stadiach choroby. Liczne badania in-vitro potwierdzają zdolność czosnku do redukcji parametrów zachorowania na choroby serca w przebiegu miażdżycy: całkowity cholesterol, LDL, trigliceryny, utlenione...

wyświetlono 15 razy