MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH

ISSN:

1613-4125

eISSN:

1613-4133

Dyscypliny:

  • Inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • Nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • Nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 100 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 100 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 45 A
2017 45 A
2016 45 A
2015 45 A
2014 45 A
2013 45 A
2012 50 A
2011 50 A
2010 32 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2022 10.4
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2022 10.4
2021 10.2
2020 10.4
2019 8.6
2018 7.9
2017 7.8
2016 8.8
2015 7.9
2014 8.2
2013 8.6
2012 8.2
2011 7.9

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 1

  • Kategoria
  • Rok

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2007
  • The atherosclerotic heart disease and protecting properties of garlic: contemporary data
    Publikacja
    • S. Gorinstein
    • Z. Jastrzebski
    • J. Namieśnik
    • H. Leontowicz
    • M. Leontowicz
    • S. Trakhtenberg

    - MOLECULAR NUTRITION & FOOD RESEARCH - Rok 2007

    Artykuł jest pracą przeglądową zawierającą najnowsze dane dotyczące choroby serca w przebiegu miażdżycowym oraz ochonnych właściwości czosnku. Obecnie prowadzone badania wykazały fundamentalną rolę jaką odgrywa czosnek we wszystkich stadiach choroby. Liczne badania in-vitro potwierdzają zdolność czosnku do redukcji parametrów zachorowania na choroby serca w przebiegu miażdżycy: całkowity cholesterol, LDL, trigliceryny, utlenione...

wyświetlono 249 razy