NUTRITION - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

NUTRITION

ISSN:

0899-9007

eISSN:

1873-1244

Dyscypliny:

  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki o kulturze fizycznej (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne
2020 140 MNiSW 2019
Punkty Ministerialne
Rok Punkty Lista
2020 140 MNiSW 2019
2019 140 MNiSW 2019
2018 30 A
2017 30 A
2016 30 A
2015 30 A
2014 30 A
2013 30 A
2012 30 A
2011 30 A
2010 27 A
2009 27 A
2008 27 A

Model czasopisma:

Open Access

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore
2018 3.42
Punkty CiteScore
Rok Punkty
2018 3.42
2017 3.29
2016 3.12

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Polityka wydawnicza:

Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

Filtry

wszystkich: 2

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2019
  • Beneficial effects and potential risks of tomato consumption for human health: An overview
    Publikacja
    • B. Salehi
    • R. Sharifi-Rad
    • F. Sharopov
    • J. Namieśnik
    • A. Roointan
    • M. Kamle
    • P. Kumar
    • N. Martins
    • J. Sharifi-Rad

    - NUTRITION - 2019

    Tomato and its derived products have a very interesting nutritional value in addition to prominent antioxidant,anti-inflammatory, and anticancer activities. In terms of tomatoes are generally quite safe to eat. However,overall consumption varies from individual to individual. Indeed, either beneficial or harmful effects of plantsor their derived products are closely related to quality, including the presence of biologically active...

    Pełny tekst w serwisie zewnętrznym

2011

wyświetlono 105 razy