NUTRITION - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Nutrition

SHERPA RoMEO status:

Zielony Pomoc
Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

ISSN: 0899-9007

Współczynnik Impact Factor

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Punkty Ministerialne

Punkty Ministerialne
Lista Rok Punkty
A 2017 30
A 2016 30
A 2015 30
A 2014 30
A 2013 30
A 2011 30
A 2008 27

Filtry

wszystkich: 2

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2019
  • Beneficial effects and potential risks of tomato consumption for human health: An overview
    Publikacja
    • B. Salehi
    • R. Sharifi-Rad
    • F. Sharopov
    • J. Namieśnik
    • A. Roointan
    • M. Kamle
    • P. Kumar
    • N. Martins
    • J. Sharifi-Rad

    - NUTRITION - 2019

    Tomato and its derived products have a very interesting nutritional value in addition to prominent antioxidant,anti-inflammatory, and anticancer activities. In terms of tomatoes are generally quite safe to eat. However,overall consumption varies from individual to individual. Indeed, either beneficial or harmful effects of plantsor their derived products are closely related to quality, including the presence of biologically active...

    Pełny tekst w serwisie zewnętrznym

2011

wyświetlono 8 razy