NUTRITION - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

NUTRITION

ISSN:

0899-9007

eISSN:

1873-1244

Dyscypliny:

  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o kulturze fizycznej (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o rodzinie (Dziedzina nauk o rodzinie)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
  • nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 140 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 140 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 140 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 30 A
2017 30 A
2016 30 A
2015 30 A
2014 30 A
2013 30 A
2012 30 A
2011 30 A
2010 27 A

Model czasopisma:

Open Access

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 7.8
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 7.8
2022 8.3
2021 6.8
2020 6.2
2019 6.1
2018 6.6
2017 6.7
2016 6.3
2015 5.6
2014 5.2
2013 5.7
2012 5.1
2011 5.2

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 4

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2024
Rok 2019
  • Beneficial effects and potential risks of tomato consumption for human health: An overview
    Publikacja
    • B. Salehi
    • R. Sharifi-Rad
    • F. Sharopov
    • J. Namieśnik
    • A. Roointan
    • M. Kamle
    • P. Kumar
    • N. Martins
    • J. Sharifi-Rad

    - NUTRITION - Rok 2019

    Tomato and its derived products have a very interesting nutritional value in addition to prominent antioxidant,anti-inflammatory, and anticancer activities. In terms of tomatoes are generally quite safe to eat. However,overall consumption varies from individual to individual. Indeed, either beneficial or harmful effects of plantsor their derived products are closely related to quality, including the presence of biologically active...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2014
Rok 2011

wyświetlono 1374 razy