NUTRITION RESEARCH - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Nutrition research

ISSN: 0271-5317

Współczynnik Impact Factor

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Punkty Ministerialne

Punkty Ministerialne
Lista Rok Punkty
A 2017 25
A 2016 25
A 2015 25
A 2014 25
A 2013 20
A 2011 20
A 2008 20

Filtry

wszystkich: 2

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2015
2006
  • Supplementation of garlic lowers lipids and increases antioxidant capacity in plasma of rats
    Publikacja
    • S. Gorinstein
    • M. Leontowicz
    • H. Leontowicz
    • K. Najman
    • J. Namieśnik
    • Y. Park
    • S. Jung
    • S. Kang

    - NUTRITION RESEARCH - 2006

    Zbadano bioaktywność surowego i gotowanego czosnku (Allium sativium L.). Stwierdzono, że gotowanie czosnku w temperaturze 100 °C przez 20 minut nie wpływa na jego bioaktywność.Samcom szczurów (z badanej populacji) podzielonym losowo na 10 grup, podawano żywność z różnym dodatkiem czosnku. Natomiast grupa kontrolna była karmiona dietą podstawową złożoną ze skrobi pszenicznej, oleju sojowego, celulozy, minerałów i mieszaniny witamin....

wyświetlono 7 razy