NUTRITION RESEARCH - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

NUTRITION RESEARCH

ISSN:

0271-5317

Dyscypliny:

  • Inżynieria biomedyczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki medyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Nauki biologiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne
2020 70 MNiSW 2019
Punkty Ministerialne
Rok Punkty Lista
2020 70 MNiSW 2019
2019 70 MNiSW 2019
2018 25 A
2017 25 A
2016 25 A
2015 25 A
2014 25 A
2013 20 A
2012 20 A
2011 20 A
2010 20 A
2009 20 A
2008 20 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore
2018 2.82
Punkty CiteScore
Rok Punkty
2018 2.82
2017 2.95
2016 3.03

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Polityka wydawnicza:

Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

Filtry

wszystkich: 2

  • Kategoria
  • Rok

Katalog Czasopism

2015
2006
  • Supplementation of garlic lowers lipids and increases antioxidant capacity in plasma of rats
    Publikacja
    • S. Gorinstein
    • M. Leontowicz
    • H. Leontowicz
    • K. Najman
    • J. Namieśnik
    • Y. Park
    • S. Jung
    • S. Kang

    - NUTRITION RESEARCH - 2006

    Zbadano bioaktywność surowego i gotowanego czosnku (Allium sativium L.). Stwierdzono, że gotowanie czosnku w temperaturze 100 °C przez 20 minut nie wpływa na jego bioaktywność.Samcom szczurów (z badanej populacji) podzielonym losowo na 10 grup, podawano żywność z różnym dodatkiem czosnku. Natomiast grupa kontrolna była karmiona dietą podstawową złożoną ze skrobi pszenicznej, oleju sojowego, celulozy, minerałów i mieszaniny witamin....

wyświetlono 15 razy