Przemysł Spożywczy - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Przemysł Spożywczy

Food Industry

ISSN:

0033-250X

eISSN:

2449-996X

Wydawca:

Wydawnictwo SIGMA-NOT

Dyscypliny:

  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2025 20 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2025 20 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2024 20 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 20 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 20 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 20 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 20 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 20 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 12 B
2017 12 B
2016 12 B
2015 12 B
2014 5 B
2013 5 B
2012 6 B
2011 6 B
2010 6 B

Model czasopisma:

Tradycyjne

Impact Factor:

brak danych

Polityka wydawnicza:

Licencja: COPYRIGHT
Licencja
COPYRIGHT
Informacja o polityce wydawniczej
brak danych
Informacja o warunkach samoarchiwizacji
Brak
Czy czasopismo pozwala na samoarchiwizację
Nie
Informacje o polityce dot. danych badawczych
brak danych
Embargo w miesiącach
brak embargo

Filtry

wszystkich: 13

  • Kategoria
  • Rok

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2021
  • Edward Kajdański - wspomnienie
    Publikacja

    Przedstawiono pokrótce życiorys i dokonania Edwarda Kajdańskiego, absolwenta Wydziału Technologii Maszyn Politechniki Gdańskiej z roku 1960. Edward Kajdański był dyplomatą, wybitnym znawcą historii, medycyny i sztuki Chin oraz autorem wielu fascynujących książek. Przez kilka lat po studiach pracował również w kilku zakładach przemysłu spożywczego w trójmieście. Zmarł 10 września 2020 roku w Gdańsku.

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2020
Rok 2018
Rok 2017
Rok 2016
  • Nowe czynniki chłodnicze i zmiany w instalacjach chłodniczych. Cz.3

    Artykuł jest kontynuacją tematyki przedstawionej w części pierwszej (nr 9 -2015) oraz części drugiej (nr 10-2015). Autorzy nawiązują do konsekwencji jakie niosą ze sobą ograniczenia stosowania syntetycznych czynników chłodniczych z grupy CFC i HFC. W artykule przedstawiono analizę wpływu rodzaju czynnika chłodniczego na efektywność sprężarkowego układu chłodzenia przeznaczonego do współpracy z komorą chłodniczą do przechowywania...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

Rok 2015

wyświetlono 1338 razy