STARCH-STARKE - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

STARCH-STARKE

ISSN:

0038-9056

eISSN:

1521-379X

Dyscypliny:

  • Inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Inżynieria środowiska, górnictwo i energetyka (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2021 70 Lista ministerialna 2019
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2021 70 Lista ministerialna 2019
2020 70 Lista ministerialna 2019
2019 70 Lista ministerialna 2019
2018 25 A
2017 25 A
2016 25 A
2015 25 A
2014 25 A
2013 25 A
2012 30 A
2011 30 A
2010 27 A
2009 27 A
2008 27 A

Model czasopisma:

Hybrydowe

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2019 3.3
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2019 3.3
2018 3.3
2017 3
2016 2.7
2015 2.8
2014 2.5
2013 2.1
2012 1.8
2011 1.9

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Filtry

wszystkich: 5

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2018
  • Effect of Acetylation and Beta‐Amylase Treatment on Complexation of Debranched Starch with Naringenin
    Publikacja

    - STARCH-STARKE - Rok 2018

    Starch inclusion complexation has been shown to improve solubility of water insoluble molecules. Potato starch and Hylon VII are acetylated at two levels and then debranched alone or combined with β‐amylase hydrolysis, and its complexes with naringenin are prepared in aqueous conditions and characterized in this study. Both soluble and insoluble complexes are formed with the soluble complex present in the supernatant and the insoluble...

    Pełny tekst do pobrania w serwisie zewnętrznym

  • Effect of Hydroxypropylation and Beta-Amylase Treatment on Complexation of Debranched Starch With Naringenin
    Publikacja

    - STARCH-STARKE - Rok 2018

    Naringenin exhibits many health benefits but it has limited water solubility and consequently low bioavailability. The objective of this study is to investigate the effect of hydroxypropylation and enzymatic treatments on starch complexation with naringenin. Potato starch and Hylon VII are hydroxypropylated to two substitution degrees and then debranched or debranched/β‐amylase treated prior to complexing with naringenin. Both...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2017
Rok 1995
Rok 1993

wyświetlono 207 razy