Żywność. Nauka. Technologia. Jakość - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Żywność. Nauka. Technologia. Jakość

ISSN:

1425-6959

Dyscypliny:

  • Inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • Nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • Rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • Zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne
2020 20 MNiSW 2019
Punkty Ministerialne
Rok Punkty Lista
2020 20 MNiSW 2019
2019 20 MNiSW 2019
2018 15 A
2017 15 A
2016 13 B
2015 13 B
2014 15 A
2013 15 A
2012 15 A
2011 15 A
2010 9 B
2009 9 B
2008 9 B

Model czasopisma:

Open Access

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Polityka wydawnicza:

Licencja: CC BY 4.0
Licencja
Creative Commons: CC-BY 4.0 otwiera się w nowej karcie
Informacja o polityce wydawniczej
brak danych
Informacja o warunkach samoarchiwizacji
Brak wymagań
Czy czasopismo pozwala na samoarchiwizację
Tak - bez ograniczeń
Autorski pre-print
tak
Autorski post-print
tak
Wersję wydawniczą
tak
Informacje o polityce dot. danych badawczych
brak danych
Informacje dodatkowe
Przy udostępnianiu należy podać źródło oryginału i DOI. Licencja ustalona na podstawie korespondencji.

Filtry

wszystkich: 9

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

Katalog Czasopism

2019
2017
2016
2015
  • ZAWARTOŚĆ CUKRÓW W SOKACH DRZEWNYCH Z TERENU PODKARPACIA
    Publikacja
    • M. Bilek
    • K. Stawarczyk
    • A. Siembida
    • M. Strzemski
    • M. Olszewski
    • E. Cieślik

    - Żywność. Nauka. Technologia. Jakość - 2015

    Oznaczono zawartość cukrów w sokach drzewnych sześciu gatunków drzew rosnących na terenie Podkarpacia. Materiał doświadczalny stanowiły soki z drzew gatunków: brzoza zwisła in. brodawkowata (Betula pendula Roth.), brzoza omszona (Betula pubescens Ehrh.), grab pospolity (Carpinus betulus L.), klon zwyczajny (Acer platanoides L.), klon jesionolistny (Acer negundo L.) oraz wierzba biała (Salix alba L.). Analizę jakościową cukrów przeprowadzono...

    Pełny tekst w serwisie zewnętrznym

2012
2010
2007
2003

wyświetlono 225 razy