Żywność. Nauka. Technologia. Jakość - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Żywność. nauka. technologia. jakość

Pre-print
wersja autorska artykułu przed recenzją
Post-print
wersja autorska artykułu po recenzji

Tabela statusów SHERPA RoMEO

Tabela statusów SHERPA RoMEO
SHERPA RoMEO kolor Polityka archiwizacji
Zielony można archiwizować pre-printy i post-printy lub wersję wydawcy
Niebieski can archive post-prints
Żółty można archiwizować pre-printy
Biały nie można archiwizować żadnych materiałów
Szary brak danych

ISSN: 1425-6959

Współczynnik Impact Factor

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Punkty Ministerialne

Punkty Ministerialne
Lista Rok Punkty
A 2017 15
B 2016 13
B 2015 13
A 2014 15
A 2014 15
A 2013 15
A 2011 15
B 2008 9

Filtry

wszystkich: 8

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

Katalog Czasopism

2017
2016
2015
  • ZAWARTOŚĆ CUKRÓW W SOKACH DRZEWNYCH Z TERENU PODKARPACIA
    Publikacja
    • M. Bilek
    • K. Stawarczyk
    • A. Siembida
    • M. Strzemski
    • M. Olszewski
    • E. Cieślik

    - Żywność. Nauka. Technologia. Jakość - 2015

    Oznaczono zawartość cukrów w sokach drzewnych sześciu gatunków drzew rosnących na terenie Podkarpacia. Materiał doświadczalny stanowiły soki z drzew gatunków: brzoza zwisła in. brodawkowata (Betula pendula Roth.), brzoza omszona (Betula pubescens Ehrh.), grab pospolity (Carpinus betulus L.), klon zwyczajny (Acer platanoides L.), klon jesionolistny (Acer negundo L.) oraz wierzba biała (Salix alba L.). Analizę jakościową cukrów przeprowadzono...

    Pełny tekst w serwisie zewnętrznym

2012
2010
2007
2003

wyświetlono 127 razy