Żywność. Nauka. Technologia. Jakość - Czasopismo - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Żywność. Nauka. Technologia. Jakość

ISSN:

2451-0769

eISSN:

2451-0777

Wydawca:

Wydawnictwo Naukowe Polskiego Towarzystwa Technologów Żywności

Dyscypliny:

  • inżynieria chemiczna (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • inżynieria materiałowa (Dziedzina nauk inżynieryjno-technicznych)
  • biologia medyczna (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki farmaceutyczne (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • nauki o zdrowiu (Dziedzina nauk medycznych i nauk o zdrowiu)
  • rolnictwo i ogrodnictwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • technologia żywności i żywienia (Dziedzina nauk rolniczych)
  • zootechnika i rybactwo (Dziedzina nauk rolniczych)
  • biotechnologia (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)

Punkty Ministerialne: Pomoc

Punkty Ministerialne - aktualny rok
Rok Punkty Lista
Rok 2024 20 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
Punkty Ministerialne - lata ubiegłe
Rok Punkty Lista
2024 20 Ministerialna lista czasopism punktowanych 2024
2023 200 Lista ministerialna czasopism punktowanych 2023
2022 20 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2021 20 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2020 20 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2019 20 Lista ministerialna czasopism punktowanych (2019-2022)
2018 15 A
2017 15 A
2016 13 B
2015 13 B
2014 15 A
2013 15 A
2012 15 A
2011 15 A
2010 9 B

Model czasopisma:

Open Access

Punkty CiteScore:

Punkty CiteScore - aktualny rok
Rok Punkty
Rok 2023 0.6
Punkty CiteScore - lata ubiegłe
Rok Punkty
2023 0.6
2022 0.5
2021 0.6
2020 0.6
2019 0.4
2018 0.5
2017 0.5
2016 0.5
2015 0.5
2014 0.5
2013 0.4
2012 0.3
2011 0.1

Impact Factor:

Zaloguj się aby zobaczyć Współczynnik Impact Factor dla tego czasopisma

Polityka wydawnicza:

Licencja: CC BY 4.0
Licencja
Creative Commons: BY 4.0 otwiera się w nowej karcie
Informacja o polityce wydawniczej
brak danych
Informacja o warunkach samoarchiwizacji
Brak
Czy czasopismo pozwala na samoarchiwizację
Tak - bez ograniczeń
Submitted Version Pomoc
tak
Accepted Version Pomoc
tak
Published Version Pomoc
tak
Informacje o polityce dot. danych badawczych
brak danych
Embargo w miesiącach
brak embargo
Informacje dodatkowe
Przy udostępnianiu / rozpowszechnianiu należy podać źródło oryginału i DOI.
Typ licencji na podstawie korespondencji.

Filtry

wszystkich: 11

  • Kategoria
  • Rok
  • Opcje

wyczyść Filtry wybranego katalogu niedostępne

Katalog Czasopism

Rok 2023
Rok 2019
Rok 2017
Rok 2016
Rok 2015
  • ZAWARTOŚĆ CUKRÓW W SOKACH DRZEWNYCH Z TERENU PODKARPACIA
    Publikacja
    • M. Bilek
    • K. Stawarczyk
    • A. Siembida
    • M. Strzemski
    • M. Olszewski
    • E. Cieślik

    - Żywność. Nauka. Technologia. Jakość - Rok 2015

    Oznaczono zawartość cukrów w sokach drzewnych sześciu gatunków drzew rosnących na terenie Podkarpacia. Materiał doświadczalny stanowiły soki z drzew gatunków: brzoza zwisła in. brodawkowata (Betula pendula Roth.), brzoza omszona (Betula pubescens Ehrh.), grab pospolity (Carpinus betulus L.), klon zwyczajny (Acer platanoides L.), klon jesionolistny (Acer negundo L.) oraz wierzba biała (Salix alba L.). Analizę jakościową cukrów przeprowadzono...

    Pełny tekst do pobrania w portalu

Rok 2012
Rok 2010
Rok 2007
Rok 2003

wyświetlono 3059 razy