Determination of viscosity changes in dietary supplement solutions depending on temperature. - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Determination of viscosity changes in dietary supplement solutions depending on temperature.

Opis

The rheological characteristics of dietary supplement solutions were made based on viscosity measurement using a Brookfield viscometer, using the LV SC4 - 18 spindle and a shear rate of 53 s-1 (Fig.1). 

Prepared solutions of dietary supplements were thermostated separately for 30 min at a constant temperature. After thermostating, the each solution was transfered into measuring vessel and the viscosity was measured at a given temperature.

The data allowed selection of optimal conditions for the technological process of manufacturing the final product.

Ilustracja publikacji

Fig.1. Brokfield rotational viscometer - model DV-III +.

Plik z danymi badawczymi

T1 T4.xls
37.5 kB, S3 ETag b3a58ef18a91730597695aa8ffed5660-1, pobrań: 46
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Dane surowe:
Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.
Oprogramowanie:
EXEL

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2020
Data zatwierdzenia:
2020-12-17
Język danych badawczych:
angielski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/e7xg-rx34 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 133 razy