The influence of the temperature treatment method on the quality of French fries. - Open Research Data - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

The influence of the temperature treatment method on the quality of French fries.

Opis

The video presents instructional work on the temperature treatment of French fries and the assessment of oil changes during frying. The results of the measurements show that placing the fries in cold oil, heating them to the frying temperature compared to the conventional method of frying, reduces the amount of primary oxidation products and free fatty acids formed in oil after treatment.

Plik z danymi badawczymi

French fries movie.mp4.zip
1.2 GB, S3 ETag 2bd5d2601a86cb645cfca3c6adc91920-3, pobrań: 10
Hash pliku liczony jest ze wzoru
hexmd5(md5(part1)+md5(part2)+...)-{parts_count} gdzie pojedyncza część pliku jest wielkości 512 MB

Przykładowy skrypt do wyliczenia:
https://github.com/antespi/s3md5
pobierz plik French fries movie.mp4.zip

Informacje szczegółowe o pliku

Licencja:
Creative Commons: by-nc-sa 4.0 otwiera się w nowej karcie
CC BY-NC-SA
Użycie niekomercyjne - Na tych samych warunkach
Dane surowe:
Dane zawarte w datasecie nie zostały w żaden sposób przetworzone.

Informacje szczegółowe

Rok publikacji:
2020
Data zatwierdzenia:
2020-12-17
Język danych badawczych:
angielski
Dyscypliny:
  • nauki chemiczne (Dziedzina nauk ścisłych i przyrodniczych)
DOI:
Identyfikator DOI 10.34808/f9f7-rx27 otwiera się w nowej karcie
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

Słowa kluczowe

Cytuj jako

wyświetlono 79 razy