dr inż. Paweł Filipkowski
Zatrudnienie
- Profesor uczelni ze stop. nauk. dr w Katedra Chemii,Technologii i Biotechnologii Żywności
Obszary badawcze
Kursy online
-
Inter Applied Chemistry Programme 2 Petrov Quantum chemistry
Inter Applied Chemistry Programme 2
-
Inter Applied Chemistry Programme 5 Intorduction to hazard assessment of chemicals Marta Markiewicz
Inter Applied Chemistry Programme 5 Intorduction to hazard assessment of chemicals Marta Markiewicz Marta Markiewicz obtained a Master’s degree in Biotechnological Engineering in 2007 from Koszalin University of Technology with the thesis focusing on recovery of native proteins from industrial waste streams using preparative ion-exchange chromatography. Subsequently she obtained a PhD in Technical Science (2012) from Gdańsk...
-
'22/'23 Badanie żywności techniką PCR - KID
CEL: Student identyfikuje i klasyfikuje patogeny oraz grzyby toksynotwórcze w żywności i ocenia ich szkodliwość. Przedstawia podstawowe systemy diagnostyczne, stosowane do wykrywania zafałszowań w żywności. Wyjaśnia zasady działania techniki PCR.
-
Inter Applied Chemistry Programme 4 Exploiting Color In Analytical Chemistry - Francisco Pena-Pereira
Inter Applied Chemistry Programme 4
-
Technologia utrwalania żywności
Na kursie student zapozna się z założeniami teoretycznymi procesów technologicznych prowadzących do zwiększenia trwałości i bezpieczeństwa produktów żywnościowych.
-
Inter Applied Chemistry Programme 7 Principles of Environmental MicrobiologyC.W. Knapp
Inter Applied Chemistry Programme 7 Dr Charles W. Knapp BSc MSc PhD FHEA Principles of Environmental Microbiology
-
Mikrobiologia Przemysłowa Laboratorium - 2021_22
-
Mikrobiologia Przemyslowa sl2023
Celem założenia kursu jest udostępnienie materiałów edukacyjnych wspierających zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Mikrobiologia Przemysłowa dla studentów I stopnia studiów kierunku Biotechnologia
-
Laboratorium z biochemii 2022/2023
-
Biotechnologia ogólna BT 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2021/2022. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Techniki informacyjne - 2023
-
Inter Applied Chemistry Programme 6 A practical approach to novel industrial enzymes Dr Natasha Bozic
Inter Applied Chemistry Programme 6 - A practical approach to novel industrial enzymes Dr Natasha Bozic The purpose of the course is to introduce students to the technologies of industrial enzymes discovery and manufacturing and to provide in depth insight about the advantages of using enzyme preparations in industry. Lectures will cover the common workflows of industrial enzymology including following topics: general enzyme...
-
Inter Applied Chemistry Programme 9 Mid-Monitoring
Kurs przeznaczony do Monitorowania losu absolwentów IACP
-
'24/'25 Fakty i mity na temat żywności – od historii, która zabija po kanapowców-smartfonowców [PG_00057828]
Od koczownictwa po GMO. 200 tysięcy lat bez lodówki. Głód i niewłaściwe odżywianie się - najwięksi ludobójcy w dziejach człowieka. Funkcjonowanie i rozwój ludzkości możliwy dzięki owocom największej rewolucji w swoich dziejach: rolnictwa. Przemiany gospodarcze, społeczne, polityczne, obyczajowe, etyczne, które następowały wraz z rozwojem rolnictwa. Technologiczny aspekt rozwoju produkcji żywności. Wykwintna kuchnia francuska...
-
'22/'23 PRAKTYKA ZAWODOWA, PG_00049354 sem. letni
Celem praktyki zawodowej jest doskonalenie umiejętności technologicznych i inżynierskich zdobytych przez studenta w trakcie studiów poprzez porównanie ich z procesami technologicznymi i zagadnieniami inżynierii procesowej realizowanych w skali przemysłowej, w warunkach określonego zakładu produkcyjnego. O ile to możliwe, praktyka zawodowa powinna obejmować: - poznanie organizacji pracy w zakładzie produkcyjnym: - określenie uwarunkowań...
-
'22/'23 Biotechnologia ogólna (dla kierunku Chemia)
-
New and Fast Analytical Techniques in Food Quality Analysis
-
Biotechnologia ogólna BT 2022/2023
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2022/2023. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Techniki informacyjne - 2022
-
Inter Applied Chemistry Programme 1 Morrison Forensic
Inter Applied Chemistry Programme 1 Lecture 1 background reading Read the following : Chapter 1 Introduction to Forensic Science ( From Jackson, Jackson, Mountain and Brealey, Forensic Science, Pearson 4th Ed (2016)) Very general professional guidance/Introduction United Nations can be found within these guides, (these are mainly for reference purposes) https://www.unodc.org/documents/scientific/Crime_scene_awareness__Ebook.pdf https://www.unodc.org/documents/justice-and-prison-reform/cjat_eng/Forensic_services_and_infrastructure.pdf Task...
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2022/2023
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Inter Applied Chemistry Programme 3 Miodrag Guzvic
Inter Applied Chemistry Programme 3 Dr. Miodrag Gužvić Title: Genetic toxicology
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2021/2022
Kurs przeznaczony jest dla studentów:kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) kierunek Inżynieria Biomedyczna, specjalność: Fizyka medyczna (WFTiMS)realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Konsultacje z Opiekunem roku studentów Biotechnologii rocznik 2020/2021 - aktualnie 1 rok
Konsultacje z Opiekunem roku studentów Biotechnlogii rocznik 2020/2021 - aktualnie 1 rok
-
NEW AND FAST ANALYTICAL TECHNIQUES IN FOOD QUALITY ANALYSIS 2024
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2023/2024 (dla kierunku Inżynieria Biomedyczna)
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Inżynieria Biomedyczna, specjalność: Fizyka medyczna (WFTiMS) realizujących zajęcia w semestrze 2 i semestrze 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Podstawy mikrobiologii środowiska
Celem przedmiotu jest przypomnienie i usystematyzowanie wiedzy dotyczącej mikroorganizmów i ich roli w środowisku oraz poszerzenie wiedzy dotyczącej procesów samooczyszczania w tym potencjału ich zastosowania do konkretnych problemów inżynierskich, np. zapewnienie bezpieczeństwa wody pitnej i oczyszczanie ścieków
-
'24/'25 IOSiE Podstawy mikrobiologi przemysłowej
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w sem. 2 oraz w sem. 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Mikrobiologia Przemysłowa 2023/2024
-
'23/'24 Praktyki zawodowe (PG_00054818)
-
Praktyki zawodowe-testy
-
Techniki informacyjne - 2024
W ramach kursu omawiane są zasady poprawnego składu dużych tekstów technicznych o charakterze zarówno małych prac, jak i obszernych opracowań naukowych, głównie z zakresu chemii i biochemii. Omawiane są podstawowe zasady typografii jak i podstawowe reguły zwyczajowe i normy prawne dotyczące składu takich tekstów. Ponadto, omawiane są podstawowe zasady pracy z programami typu arkusz kalkulacyjny w zakresie umożliwiającym opracowywanie,...
-
'23/'24 Badanie żywności techniką PCR
-
Technologia preparatów enzymatycznych 2024/2025
Kurs przeznaczony jest dla studentów: kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w sem. 2 oraz w sem. 3, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia preparatów enzymatycznych. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
Biotechnologia ogólna BT 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów studiów I stopnia kierunku Biotechnologia realizujących zajęcia w semestrze 6 w roku akademickim 2023/2024. Kurs obejmuje zarówno wykłady, seminarium i laboratorium z przedmiotu Biotechnologia ogólna. Za kurs odpowiada dr inż. Izabela Sinkiewicz, prof. PG.
-
'23/'24 Biotechnologia ogólna (dla kierunku Chemia i BT"0")
-
'24/'25 Biotechnologia ogólna dla kierunku Chemia
-
TECHNIKI INSTRUMENTALNE W BIOLOGII ŚRODOWISKA
-
'21/'22 Badanie żywności techniką PCR
CEL: Student identyfikuje i klasyfikuje patogeny oraz grzyby toksynotwórcze w żywności i ocenia ich szkodliwość. Przedstawia podstawowe systemy diagnostyczne, stosowane do wykrywania zafałszowań w żywności. Wyjaśnia zasady działania techniki PCR.
-
Technologia utrwalania żywności 2023/2024
Kurs przeznaczony jest dla studentów:kierunek Biotechnologia, specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności (WCh) realizujących zajęcia w 2 semestrze, studiów II stopnia. Kurs obejmuje zarówno wykłady, jak i zajęcia laboratoryjne z przedmiotu Technologia utrwalania żywności. Za kurs odpowiada dr hab. inż. Edyta Malinowska-Pańczyk, prof. PG.
-
'20/'21 Biokorozja (dla IM)
BIOKOROZJA (C:IM51CHS)Specjalność: Inżynieria korozyjna (WCh), I stopnia - inżynierskie, stacjonarne
Prowadzone zajęcia
-
-
Praktyka Zawodowa
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Praktyka Zawodowa
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
-
Praktyka Zawodowa
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Podstawy mikrobiologi przemysłowej
Wydział Inżynierii Lądowej i ŚrodowiskaKierunek: Inżynieria odzysku surowców i energii
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
Kierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Technologia Utrwalania Żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
Kierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Praktyka Zawodowa
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Korozja
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
-
Fakty i mity na temat żywności - od historii, która zabija po kanapowców-smartfonowców
Wydział ChemicznyKierunek: Fizyka Techniczna
-
-
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Fakty i mity na temat żywności – od historii, która zabija po kanapowców-smartfonowców
Wydział Chemiczny -
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Korozja
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
Kierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział Chemiczny -
Praktyka Zawodowa
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
-
-
-
ISB: Realizacja projektu RADIUM/ISB: "StyrKom" część II
Wydział Chemiczny -
Praktyka Zawodowa
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Fakty i mity na temat żywności – od historii, która zabija po kanapowców-smartfonowców
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (4 sem)
Kierunek: Technologie Kosmiczne i Satelitarne
Kierunek: Zarządzanie (4 semestralne)
Kierunek: Analityka gospodarcza
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Transport
Kierunek: Mechatronika
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (4 sem)
Kierunek: Mechanika i budowa maszyn
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Green Technologies
Kierunek: Analityka gospodarcza (studia w jęz. angielskim)
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Automatyka, cybernetyka i robotyka
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (3 sem)
Kierunek: Zarządzanie (3 semestralne)
Kierunek: Inżynieria środowiska
Strumień: Environmental Engineering
Specjalność: Environmental Engineering
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Transport i logistyka
Kierunek: Technologie Kosmiczne i Satelitarne
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Budownictwo
Kierunek: Zarządzanie (studia w jęz. angielskim)
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Civil Engineering
Specjalność: Civil Engineering
Kierunek: Informatyka
Kierunek: Matematyka
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Korozja
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
-
-
Historia żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Zarządzanie (studia w jęz. angielskim)
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Analityka gospodarcza (studia w jęz. angielskim)
Kierunek: Analityka gospodarcza
Kierunek: Zarządzanie (4 semestralne)
-
Realizacja projektu RADIUM/ISB: "StyrKom" część I
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
Kierunek: Zielone technologie
ISB: indywidualne studia badawcze
-
Praktyki Zawodowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Metody opracowania danych uzyskiwanych w ramach projektu "StyrKom"
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
Kierunek: Zielone technologie
ISB: indywidualne studia badawcze
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Historia żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Elektrotechnika
Kierunek: Mechatronika
Kierunek: Zielone technologie i monitoring
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (3 sem)
Kierunek: Transport
Kierunek: Gospodarka przestrzenna (studia w j. angielskim)
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Kierunek: Chemia
Kierunek: Green Technologies and Monitoring
Kierunek: Inżynieria środowiska
Strumień: Inżynieria środowiska
Kierunek: Gospodarka przestrzenna
Kierunek: Mechanika i budowa maszyn
Kierunek: Zielone technologie
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Kierunek: Inżynieria biomedyczna
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Budownictwo
Kierunek: Transport i logistyka
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Nanotechnologia (studia w jęz. angielskim)
Specjalność: Nanostructures and computer simulations in material science
Kierunek: Matematyka
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (3 sem)
Kierunek: Inżynieria środowiska
Strumień: Environmental Engineering
Specjalność: Environmental Engineering
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Inżynieria i technologie nośników energii
Kierunek: Inżynieria środowiska
Strumień: Environmental Engineering
Specjalność: Environmental Engineering
Kierunek: Nanotechnologia
Kierunek: Informatyka
Kierunek: Green Technologies
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Civil Engineering
Specjalność: Civil Engineering
Kierunek: Technologia chemiczna
Kierunek: Technologie Kosmiczne i Satelitarne
Kierunek: Mechanika i budowa maszyn
Kierunek: Mechatronika
Kierunek: Transport i logistyka
Kierunek: Zarządzanie (3 semestralne)
Kierunek: Korozja
Kierunek: Nanotechnologia (studia w jęz. angielskim)
Specjalność: Nanostructures and computer simulations in material science
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (4 sem)
Kierunek: Geodezja i kartografia
Kierunek: Automatyka, cybernetyka i robotyka
Kierunek: Oceanotechnika (studia w jęz. angielskim) (4 sem)
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Energetyka
Kierunek: Chemia budowlana
Kierunek: Energetyka
Kierunek: Inżynieria Mechaniczno-Medyczna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Biotechnologia
Kierunek: Automatyka, robotyka i systemy sterowania
Kierunek: Fizyka Techniczna
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Civil Engineering
Specjalność: Civil Engineering
Kierunek: Technologie Kosmiczne i Satelitarne
Kierunek: Technologie Kosmiczne i Satelitarne
Kierunek: Elektronika i telekomunikacja
-
Praca Dyplomowa Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Zielone technologie
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Korozja
-
Biotechnologia ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
-
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Projekt Dy0plomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Korozja
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Korozja
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
-
Historia żywności
Wydział ChemicznyKierunek: Transport
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Analityka gospodarcza
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Mechatronika
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Automatyka i Robotyka
Kierunek: Oceanotechnika
Kierunek: Budownictwo
Strumień: Budownictwo
Kierunek: Transport
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Transport
Kierunek: Inżynieria materiałowa
Kierunek: Inżynieria morska i brzegowa
Kierunek: Informatyka
Kierunek: Korozja
Kierunek: Mechatronika
Kierunek: Analityka gospodarcza (studia w jęz. angielskim)
-
Biotechnologia ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
Specjalność: Inter Applied Chemistry
Kierunek: Chemia
Specjalność: Chemia
-
-
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Korozja
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Korozja
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Laboratorium Przeddyplomowe
Wydział Chemiczny -
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Laboratorium Dyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
-
-
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Korozja
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
-
Biotechnologia Ogólna
Wydział ChemicznyKierunek: Chemia
-
Laboratorium Przeddyplomowe
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Biokorozja
Wydział ChemicznyKierunek: Inżynieria materiałowa
Specjalność: Inżynieria korozyjna
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Technologie ochrony środowiska
Specjalność: Systemy ochrony środowiska
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Technologie ochrony środowiska
Specjalność: Systemy ochrony środowiska
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Przygotowanie do Egzaminu Dyplomowego
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Projekt Dyplomowy Inżynierski
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Dyplom
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
-
-
Pracownia Magisterska
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Technologia Preparatów Enzymatycznych
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
-
-
Badanie Żywności Techniką PCR
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
Specjalność: Technologia, biotechnologia i analiza żywności
-
Technologie Fermentacyjne
Wydział ChemicznyKierunek: Biotechnologia
-
Lista recenzowanych prac
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- 2016
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- 2016
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- 2016
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- 2016
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- 2016
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
przeciez recenzje prac mgr sa juz w dziale Nauczyciel/Dyplomy wraz z protokolami !!!!!!!!!!!!!!!!!
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
-
Patrz: MojaPG->Nauczyciel->Dyplomy
- PG
wyświetlono 3909 razy