Zrównoważona produkcja żywności pochodzenie roślinnego poprzez dobór wysokiej jakości surowca oraz optymalizację procesów technologicznych - Projekt - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Zrównoważona produkcja żywności pochodzenie roślinnego poprzez dobór wysokiej jakości surowca oraz optymalizację procesów technologicznych

Informacje szczegółowe

Akronim projektu:
SUNNIVA
Finansowanie projektu:
ERA-NET
Porozumienie:
z dnia 2014-08-25
Okres realizacji:
2014-06-01 - 2017-09-30
Jednostka nadzorująca:
Instytucje zewnętrzne
biorące udział w projekcie:
  • ILVO ()
  • Mondragon University (MU) ()
  • Bioforsk ()
  • Consiglio Nazionale delle Ricerche - Istituto di Fisica Applicata "Nello Carrara" (CNR-IFAC) ()
  • University of Mersin (UoM) ()
  • Enbio Technology ()
  • Fjordland AS ()
  • Hendrix Distilleries ()
  • KU Leuven ()
  • Meat Company Nowak ()
  • DCM - De Ceuster Meststoffen N.V. ()
  • Nofima AS ()
  • INRA ()
  • InHort Research Institute of Horticulture ()
  • ALATA ()
Wartość projektu:
Typ zgłoszenia:
Międzynarodowy Program Badawczy
Pochodzenie:
Projekt zagraniczny/międzynarodowy

wyświetlono 28 razy