Zrównoważona produkcja żywności pochodzenie roślinnego poprzez dobór wysokiej jakości surowca oraz optymalizację procesów technologicznych - Projekt - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Zrównoważona produkcja żywności pochodzenie roślinnego poprzez dobór wysokiej jakości surowca oraz optymalizację procesów technologicznych

Informacje szczegółowe

Akronim projektu:
SUNNIVA
Finansowanie projektu:
ERA-NET
Porozumienie:
z dnia 2014-08-25
Okres realizacji:
2014-06-01 - 2017-09-30
Jednostka nadzorująca:
Instytucje zewnętrzne
biorące udział w projekcie:
  • ILVO (Belgia)
  • Mondragon University (MU) (Hiszpania)
  • Bioforsk (Norwegia)
  • Consiglio Nazionale delle Ricerche - Istituto di Fisica Applicata "Nello Carrara" (CNR-IFAC) (Włochy)
  • University of Mersin (UoM) (Turcja)
  • Enbio Technology (Polska)
  • Fjordland AS (Norwegia)
  • Hendrix Distilleries (Belgia)
  • KU Leuven (Belgia)
  • Meat Company Nowak (Polska)
  • DCM - De Ceuster Meststoffen N.V. (Belgia)
  • Nofima AS (Norwegia)
  • INRA (Francja)
  • InHort Research Institute of Horticulture (Polska)
  • ALATA (Turcja)
Wartość projektu:
Typ zgłoszenia:
Międzynarodowy Program Badawczy
Pochodzenie:
Projekt zagraniczny/międzynarodowy

wyświetlono 28 razy