A review of theoretical and practical aspects of solid-phase microextraction in food analysis. - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

A review of theoretical and practical aspects of solid-phase microextraction in food analysis.

Abstrakt

SPME (mikroekstrakcja do fazy stacjonarnej) to szybka, nowoczesna technika przygotowania próbki do analizy. W niniejszej pracy dokonano przeglądu zastosowania techniki SPME do badania zanieczyszczeń żywności i analizy jej naturalnych składników. Praca zawiera również krótki teoretyczny opis zasad działania techniki SPME.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuł w czasopiśmie z listy filadelfijskiej
Język:
angielski
Rok wydania:
2004
Opis bibliograficzny:
Wardencki W., Michulec M., Curyło J.: A review of theoretical and practical aspects of solid-phase microextraction in food analysis.// . -., (2004), s.0-0
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 13 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi