Addytywy a efektywność separacji pianowej białek serwatkowych - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Addytywy a efektywność separacji pianowej białek serwatkowych

Abstrakt

Prowadzono separację pianową roztworów białek serwatkowych. Na podstawie uzyskanych wyników dobrano warunki prowadzenia procesu, dla których stopień wyflotowania i współczynnik wzbogacenia były najwyższe. Zbadano wpływ weglanu sodu, laurylosulfonianu sodu i karboksymetylocelulozy na przebieg separacji.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Opublikowano w:
Inżynieria i Aparatura Chemiczna nr R. 48, strony 100 - 101,
ISSN: 0368-0827
Język:
polski
Rok wydania:
2009
Opis bibliograficzny:
Kawalec-Pietrenko B., Hołowacz I., Kucharska K., Zander L., Warechowski J.: Addytywy a efektywność separacji pianowej białek serwatkowych// Inżynieria i Aparatura Chemiczna. -Vol. R. 48., nr. nr 6 (2009), s.100-101
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 130 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi