Agro-industrial byproducts for production of the immunosuppressant mycophenolic acid by Penicillium roqueforti under solid-state fermentation: Enhanced production by ultraviolet and gamma irradiation
Abstrakt
Cytowania
-
2 3
CrossRef
-
0
Web of Science
-
2 4
Scopus
Autorzy (3)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology
nr 18,
ISSN: 1878-8181 - ISSN:
- 18788181
- Rok wydania:
- 2019
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.bcab.2019.01.053
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 36 razy