Agro-industrial byproducts for production of the immunosuppressant mycophenolic acid by Penicillium roqueforti under solid-state fermentation: Enhanced production by ultraviolet and gamma irradiation - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Agro-industrial byproducts for production of the immunosuppressant mycophenolic acid by Penicillium roqueforti under solid-state fermentation: Enhanced production by ultraviolet and gamma irradiation

Abstrakt

Cytowania

  • 2 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 4

    Scopus

Autorzy (3)

  • Zdjęcie użytkownika  El-Sayed El-Sayed

    El-Sayed El-Sayed

  • Zdjęcie użytkownika  Ashraf Ahmed

    Ashraf Ahmed

  • Zdjęcie użytkownika  Ahmed Ismaiel

    Ahmed Ismaiel

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology nr 18,
ISSN: 1878-8181
ISSN:
18788181
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.bcab.2019.01.053
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 36 razy

Meta Tagi