Antioxidative and reducing capacity, macroelements content and sensorial properties of buckwheat‐enhanced gluten‐free bread
Abstrakt
Cytowania
-
4 4
CrossRef
-
0
Web of Science
-
5 8
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
nr 45,
wydanie 10,
strony 1993 - 2000,
ISSN: 0950-5423 - ISSN:
- 0950-5423
- Rok wydania:
- 2010
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/j.1365-2621.2010.02375.x
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 24 razy