Antioxidative and reducing capacity, macroelements content and sensorial properties of buckwheat‐enhanced gluten‐free bread - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Antioxidative and reducing capacity, macroelements content and sensorial properties of buckwheat‐enhanced gluten‐free bread

Abstrakt

Cytowania

  • 4 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 8

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika Dr hab. inż. Małgorzata WRONKOWSKA

    Małgorzata WRONKOWSKA Dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Danuta Zielińska

    Danuta Zielińska

  • Zdjęcie użytkownika  Dorota Szawara‐Nowak

    Dorota Szawara‐Nowak

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Troszyńska

    Agnieszka Troszyńska

  • Zdjęcie użytkownika  Maria Soral‐Śmietana

    Maria Soral‐Śmietana

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 45, wydanie 10, strony 1993 - 2000,
ISSN: 0950-5423
ISSN:
0950-5423
Rok wydania:
2010
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1111/j.1365-2621.2010.02375.x
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 10 razy

Meta Tagi