Application of cold atmospheric pressure plasmas for high-throughput production of safe-to-consume beetroot juice with improved nutritional quality - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Application of cold atmospheric pressure plasmas for high-throughput production of safe-to-consume beetroot juice with improved nutritional quality

Abstrakt

Cytowania

  • 2 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Dzimitrowicz

    Anna Dzimitrowicz

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż. Piotr Jamroz

    Piotr Jamroz dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Piotr Cyganowski

    Piotr Cyganowski

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksandra Bielawska-Pohl

    Aleksandra Bielawska-Pohl

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksandra Klimczak

    Aleksandra Klimczak

  • Zdjęcie użytkownika  Pawel Pohl

    Pawel Pohl

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
FOOD CHEMISTRY nr 336,
ISSN: 0308-8146
ISSN:
0308-8146
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodchem.2020.127635
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 154 razy

Meta Tagi