Application of Dairy Proteins as Technological and Nutritional Improvers of Calcium-Supplemented Gluten-Free Bread - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Application of Dairy Proteins as Technological and Nutritional Improvers of Calcium-Supplemented Gluten-Free Bread

Abstrakt

Cytowania

  • 4 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 1

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Nutrients nr 5, wydanie 11, strony 4503 - 4520,
ISSN: 2072-6643
ISSN:
2072-6643
Rok wydania:
2013
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/nu5114503
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 15 razy

Meta Tagi