Assessment of Ocimum basilicum Essential Oil Anti-Insect Activity and Antimicrobial Protection in Fruit and Vegetable Quality - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Assessment of Ocimum basilicum Essential Oil Anti-Insect Activity and Antimicrobial Protection in Fruit and Vegetable Quality

Abstrakt

Cytowania

  • 1 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 2

    Scopus

Autorzy (11)

  • Zdjęcie użytkownika  Miroslava Kačániová

    Miroslava Kačániová

  • Zdjęcie użytkownika  Lucia Galovičová

    Lucia Galovičová

  • Zdjęcie użytkownika  Petra Borotová

    Petra Borotová

  • Zdjęcie użytkownika  Nenad Vukovic

    Nenad Vukovic

  • Zdjęcie użytkownika  Milena Vukic

    Milena Vukic

  • Zdjęcie użytkownika  Simona Kunová

    Simona Kunová

  • Zdjęcie użytkownika  Pavel Hanus

    Pavel Hanus

  • Zdjęcie użytkownika  Ladislav Bakay

    Ladislav Bakay

  • Zdjęcie użytkownika  Edyta Zagrobelna

    Edyta Zagrobelna

  • Zdjęcie użytkownika  Maciej Kluz

    Maciej Kluz

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Plants-Basel nr 11, wydanie 8,
ISSN: 2223-7747
ISSN:
2223-7747
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/plants11081030
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 40 razy

Meta Tagi