Beer as a potential source of macroelements in a diet: the analysis of calcium, chlorine, potassium, and phosphorus content in a popular low-alcoholic drink
Abstrakt
Cytowania
-
1 6
CrossRef
-
0
Web of Science
-
1 9
Scopus
Autorzy (9)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
nr 244,
wydanie 10,
strony 1853 - 1860,
ISSN: 1438-2377 - ISSN:
- 1438-2377
- Rok wydania:
- 2018
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-018-3098-0
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 25 razy