Beer as a potential source of macroelements in a diet: the analysis of calcium, chlorine, potassium, and phosphorus content in a popular low-alcoholic drink - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Beer as a potential source of macroelements in a diet: the analysis of calcium, chlorine, potassium, and phosphorus content in a popular low-alcoholic drink

Abstrakt

Cytowania

  • 1 3

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 4

    Scopus

Autor (1)

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Ziętek

    Paweł Ziętek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY nr 244, wydanie 10, strony 1853 - 1860,
ISSN: 1438-2377
ISSN:
1438-2377
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-018-3098-0
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi