Bioaccessibility of Phenolic Acids and Flavonoids from Buckwheat Biscuits Prepared from Flours Fermented by Lactic Acid Bacteria - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Bioaccessibility of Phenolic Acids and Flavonoids from Buckwheat Biscuits Prepared from Flours Fermented by Lactic Acid Bacteria

Abstrakt

Cytowania

  • 6

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 27, wydanie 19,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2022
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules27196628
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 2 razy

Meta Tagi