BIOGAS PRODUCTION FROM BAKERY WASTES DYNAMICS, RETENTION TIME AND BIOGAS POTENTIAL - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

BIOGAS PRODUCTION FROM BAKERY WASTES DYNAMICS, RETENTION TIME AND BIOGAS POTENTIAL

Abstrakt

This paper presents results of bakery-waste methane-fermentation. The scope of the study covers the determination of basic physicochemical parameters, process dynamics and retention time as well as biogas composition and biogas efficiency. Methane fermentation process was carried out in accordance with German Standard DIN 38414 S8 and under condition of 38°C. Conclusion: bakery wastes have big potential for biogas production.

Izabela Konkol, Lesław Świerczek, Adam Cenian. (2018). BIOGAS PRODUCTION FROM BAKERY WASTES DYNAMICS, RETENTION TIME AND BIOGAS POTENTIAL, 63(1), 32-34.

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Opublikowano w:
Język:
angielski
Rok wydania:
2018
Opis bibliograficzny:
Konkol I., Świerczek L., Cenian A.: BIOGAS PRODUCTION FROM BAKERY WASTES DYNAMICS, RETENTION TIME AND BIOGAS POTENTIAL// Journal of Research and Applications in Agricultural Engineering. -Vol. 63., nr. 1 (2018), s.32-34
Źródła finansowania:
  • Działalność statutowa

wyświetlono 17 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi