Biogenic amines content during extended ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Biogenic amines content during extended ageing of dry-cured pork loins inoculated with probiotics

Abstrakt

Cytowania

  • 2 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 3 0

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MEAT SCIENCE nr 91, wydanie 3, strony 374 - 377,
ISSN: 0309-1740
ISSN:
03091740
Rok wydania:
2012
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.meatsci.2012.02.022
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 87 razy

Meta Tagi