Birch sap concentrate as a potential modern food product - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Birch sap concentrate as a potential modern food product

Abstrakt

This paper presents birch sap concentrate obtained by the reverse osmosis method. It is characterized by sweet taste, high content of minerals and no risk to consumers in terms of content of heavy metals standardized in the European Union food legislation. This beverage has all the features of a modern food product, i.e. it has an attractive taste, is obtained using new technology, meets the clean label requirements and can be classified as a superfoods product.

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Opublikowano w:
Econtechmod. An International Quarterly Journal on Economics of Technology and Modelling Processes nr 7, strony 5 - 9,
ISSN: 2084-5715
Język:
angielski
Rok wydania:
2018
Opis bibliograficzny:
Maciej B., Wawer J., Szwerc W., Słowik K., Sosnkowski S.: Birch sap concentrate as a potential modern food product// Econtechmod. An International Quarterly Journal on Economics of Technology and Modelling Processes. -Vol. 7., nr. 1 (2018), s.5-9
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 162 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi