Biscuits from Fermented Roasted Buckwheat Flour - Phenolics Profile and Bioaccessible Angiotensin Converting Enzyme Inhibitory Activity
Abstrakt
Cytowania
-
2
CrossRef
-
0
Web of Science
-
0
Scopus
Autorzy (4)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology
nr 24,
wydanie 2,
strony 205 - 214,
ISSN: 2344-150X - ISSN:
- 2344-150X
- Rok wydania:
- 2020
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/aucft-2020-0019
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 24 razy