Biscuits from Fermented Roasted Buckwheat Flour - Phenolics Profile and Bioaccessible Angiotensin Converting Enzyme Inhibitory Activity - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Biscuits from Fermented Roasted Buckwheat Flour - Phenolics Profile and Bioaccessible Angiotensin Converting Enzyme Inhibitory Activity

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Acta Universitatis Cibiniensis. Series E: Food Technology nr 24, wydanie 2, strony 205 - 214,
ISSN: 2344-150X
ISSN:
2344-150X
Rok wydania:
2020
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.2478/aucft-2020-0019
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 20 razy

Meta Tagi