Breadmaking performance and technological characteristic of gluten-free bread with inulin supplemented with calcium salts - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Breadmaking performance and technological characteristic of gluten-free bread with inulin supplemented with calcium salts

Abstrakt

Cytowania

  • 4 1

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 4 2

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY nr 235, wydanie 3, strony 545 - 554,
ISSN: 1438-2377
ISSN:
1438-2377
Rok wydania:
2012
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-012-1782-z
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 22 razy

Meta Tagi