Changes in chemical composition and oxidative stability of cold-pressed oils obtained from by-product roasted berry seeds - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Changes in chemical composition and oxidative stability of cold-pressed oils obtained from by-product roasted berry seeds

Abstrakt

Cytowania

  • 4 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 1

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 111, strony 541 - 547,
ISSN: 0023-6438
ISSN:
00236438
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.lwt.2019.05.080
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 100 razy

Meta Tagi