Changes in the EPA and DHA content and lipids quality parameters of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss, Walbaum) and carp (Cyprinus carpio, L.) at individual stages of hot smoking - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Changes in the EPA and DHA content and lipids quality parameters of rainbow trout (Oncorhynchus mykiss, Walbaum) and carp (Cyprinus carpio, L.) at individual stages of hot smoking

Abstrakt

Cytowania

  • 1 5

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 5

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Heliyon nr 5, wydanie 12,
ISSN: 2405-8440
ISSN:
24058440
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.heliyon.2019.e02964
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 21 razy

Meta Tagi