Characterization of Furcellaran-Whey Protein Isolate Films with Green Tea or Pu-erh Extracts and Their Application as Packaging of an Acid-Curd Cheese
Abstrakt
Cytowania
-
2 2
CrossRef
-
0
Web of Science
-
2 4
Scopus
Autorzy (5)
Cytuj jako
Pełna treść
pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- Publikacja w czasopiśmie
- Opublikowano w:
-
Food and Bioprocess Technology
nr 14,
wydanie 1,
strony 78 - 92,
ISSN: 1935-5130 - ISSN:
- 1935-5130
- Rok wydania:
- 2021
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s11947-020-02570-2
- Weryfikacja:
- Brak weryfikacji
wyświetlono 1 razy