Characterization of Furcellaran-Whey Protein Isolate Films with Green Tea or Pu-erh Extracts and Their Application as Packaging of an Acid-Curd Cheese - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Characterization of Furcellaran-Whey Protein Isolate Films with Green Tea or Pu-erh Extracts and Their Application as Packaging of an Acid-Curd Cheese

Abstrakt

Cytowania

  • 2 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 2 4

    Scopus

Autorzy (5)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food and Bioprocess Technology nr 14, wydanie 1, strony 78 - 92,
ISSN: 1935-5130
ISSN:
1935-5130
Rok wydania:
2021
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s11947-020-02570-2
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 1 razy

Meta Tagi