Charakterystyka właściwości lipaz oraz ich zastosowanie do otrzymywania produktów tłuszczowych - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Charakterystyka właściwości lipaz oraz ich zastosowanie do otrzymywania produktów tłuszczowych

Abstrakt

Omówiono charakterystykę lipaz pod kątem ich specyficzności. Pokazano możliwości produkcji różnych strukturyzowanych lipidów w zależności od specyficzności lipaz i donorów acyli.

Cytuj jako

Autor (1)

Słowa kluczowe

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Aktywność konferencyjna
Typ:
publikacja w wydawnictwie zbiorowym recenzowanym (także w materiałach konferencyjnych)
Język:
polski
Rok wydania:
2005
Opis bibliograficzny:
Ledóchowska E.: Charakterystyka właściwości lipaz oraz ich zastosowanie do otrzymywania produktów tłuszczowych// / : , 2005,
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 13 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi