Commercially produced and modified starches - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Commercially produced and modified starches

Abstrakt

This book presents some fascinating phenomena associated with the remarkable features of high performance polymers and also provides an update on applications of modern polymers. It offers new research on structure–property relationships, synthesis and purification, and potential applications of high performance polymers. The collection of topics in this book reflects the diversity of recent advances in modern polymers with a broad perspective that will be useful for scientists as well as for graduate students and engineers.

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (4)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja monograficzna
Typ:
rozdział, artykuł w książce - dziele zbiorowym /podręczniku w języku o zasięgu międzynarodowym
Tytuł wydania:
Foundations of High Performance Polymers. Properties, Performance, and Applications. Part 1 strony 1 - 12
Język:
angielski
Rok wydania:
2013
Opis bibliograficzny:
Sergeev A., Shilkina N., Wasserman L., Staroszczyk H.: Commercially produced and modified starches// Foundations of High Performance Polymers. Properties, Performance, and Applications. Part 1/ Boca Raton, FL: CRC Press, Taylor & Francis Group, 2013, s.1-12
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1201/b15485-2
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 66 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi