Comparative characterisation of fatty acids and triacylglycerols from Egyptian and Chinese commercial infant formula - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Comparative characterisation of fatty acids and triacylglycerols from Egyptian and Chinese commercial infant formula

Abstrakt

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (10)

  • Zdjęcie użytkownika  Ibrahim Bakry

    Ibrahim Bakry

  • Zdjęcie użytkownika  Wei Wei

    Wei Wei

  • Zdjęcie użytkownika  Jun Jin

    Jun Jin

  • Zdjęcie użytkownika  Xingguo Wang

    Xingguo Wang

  • Zdjęcie użytkownika  Ning Li

    Ning Li

  • Zdjęcie użytkownika  Ahmed Ghazal

    Ahmed Ghazal

  • Zdjęcie użytkownika  Abdelaziz Elbarbary

    Abdelaziz Elbarbary

  • Zdjęcie użytkownika  Amal Gohary

    Amal Gohary

  • Zdjęcie użytkownika  Ahmed Mousa

    Ahmed Mousa

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
JOURNAL OF FOOD COMPOSITION AND ANALYSIS nr 135,
ISSN: 0889-1575
ISSN:
08891575
Rok wydania:
2024
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.jfca.2024.106604
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 4 razy

Meta Tagi