Concept of managing quality in baking industry, in vector representation - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Concept of managing quality in baking industry, in vector representation

Abstrakt

The author introduced an innovative metrisable method of describing a manufacturing process. The idea of vector structure of a manufacturing process allows to formulate quantitative relations between the activity of input streams, elements of product quality, and measurable effects of losses. The structure was basis for the formulation of the concept of the process of managing product quality in the baking industry in a vector representation. The application of systems engineering allows for a measurable answer to the fundamental questions of the goal of the manufacturing process, its efficiency in the context of combining all the elements, including product quality, as well as other improving activities.

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Cytuj jako

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach
Opublikowano w:
Organizacja i Zarządzanie : kwartalnik naukowy strony 157 - 172,
ISSN: 1899-6116
Język:
angielski
Rok wydania:
2021
Opis bibliograficzny:
Drozd R.: Concept of managing quality in baking industry, in vector representation// Organizacja i Zarządzanie : kwartalnik naukowy -,iss. 151 (2021), s.157-172
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.29119/1641-3466.2021.151
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 40 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi