Abstrakt
The author introduced an innovative metrisable method of describing a manufacturing process. The idea of vector structure of a manufacturing process allows to formulate quantitative relations between the activity of input streams, elements of product quality, and measurable effects of losses. The structure was basis for the formulation of the concept of the process of managing product quality in the baking industry in a vector representation. The application of systems engineering allows for a measurable answer to the fundamental questions of the goal of the manufacturing process, its efficiency in the context of combining all the elements, including product quality, as well as other improving activities.
Cytowania
-
1
CrossRef
-
0
Web of Science
-
0
Scopus
Autor (1)
Cytuj jako
Pełna treść
- Wersja publikacji
- Accepted albo Published Version
- Licencja
- otwiera się w nowej karcie
Słowa kluczowe
Informacje szczegółowe
- Kategoria:
- Publikacja w czasopiśmie
- Typ:
- artykuły w czasopismach
- Opublikowano w:
-
Organizacja i Zarządzanie : kwartalnik naukowy
strony 157 - 172,
ISSN: 1899-6116 - Język:
- angielski
- Rok wydania:
- 2021
- Opis bibliograficzny:
- Drozd R.: Concept of managing quality in baking industry, in vector representation// Organizacja i Zarządzanie : kwartalnik naukowy -,iss. 151 (2021), s.157-172
- DOI:
- Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.29119/1641-3466.2021.151
- Weryfikacja:
- Politechnika Gdańska
wyświetlono 181 razy