Contribution of phenolic acids isolated from green and roasted boiled-type coffee brews to total coffee antioxidant capacity - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Contribution of phenolic acids isolated from green and roasted boiled-type coffee brews to total coffee antioxidant capacity

Abstrakt

Cytowania

  • 6 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8 3

    Scopus

Autorzy (6)

  • Zdjęcie użytkownika  Paweł Górnaś

    Paweł Górnaś

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Dwiecki

    Krzysztof Dwiecki

  • Zdjęcie użytkownika  Aleksander Siger

    Aleksander Siger

  • Zdjęcie użytkownika  Michał Michalak

    Michał Michalak

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Polewski

    Krzysztof Polewski

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY nr 242, wydanie 5, strony 641 - 653,
ISSN: 1438-2377
ISSN:
1438-2377
Rok wydania:
2016
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1007/s00217-015-2572-1
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 32 razy

Meta Tagi