Development, Characterization, and Bioactivity of Non-Dairy Kefir-Like Fermented Beverage Based on Flaxseed Oil Cake - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Development, Characterization, and Bioactivity of Non-Dairy Kefir-Like Fermented Beverage Based on Flaxseed Oil Cake

Abstrakt

Cytowania

  • 7 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 8 5

    Scopus

Autorzy (8)

  • Zdjęcie użytkownika  Łukasz Łopusiewicz

    Łukasz Łopusiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Emilia Drozłowska

    Emilia Drozłowska

  • Zdjęcie użytkownika  Paulina Siedlecka

    Paulina Siedlecka

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Mężyńska

    Monika Mężyńska

  • Zdjęcie użytkownika  Artur Bartkowiak

    Artur Bartkowiak

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Sienkiewicz

    Monika Sienkiewicz

  • Zdjęcie użytkownika  Hanna Zielińska-Bliźniewska

    Hanna Zielińska-Bliźniewska

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż. Paweł Kwiatkowski

    Paweł Kwiatkowski dr hab. inż.

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Foods nr 8, wydanie 11,
ISSN: 2304-8158
ISSN:
2304-8158
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/foods8110544
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 6 razy

Meta Tagi