Dodatki do żywności w świetle polskich i unijnych unormowań prawnych - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Dodatki do żywności w świetle polskich i unijnych unormowań prawnych

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Słowa kluczowe

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach recenzowanych i innych wydawnictwach ciągłych
Opublikowano w:
PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO nr 10, strony 224 - 236,
ISSN: 1732-1565
Język:
polski
Rok wydania:
2012
Opis bibliograficzny:
Szpakowska M., Tymoszuk E.: Dodatki do żywności w świetle polskich i unijnych unormowań prawnych// PRACE I MATERIAŁY WYDZIAŁU ZARZĄDZANIA UNIWERSYTETU GDAŃSKIEGO. -Vol. 10., nr. nr 3, cz. 2 (2012), s.224-236
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 237 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi