E-Beam Irradiation and Ozonation as an Alternative to the Sulphuric Method of Wine Preservation - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

E-Beam Irradiation and Ozonation as an Alternative to the Sulphuric Method of Wine Preservation

Abstrakt

Cytowania

  • 1 4

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1 2

    Scopus

Autorzy (2)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
MOLECULES nr 24, wydanie 18,
ISSN: 1420-3049
ISSN:
1420-3049
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.3390/molecules24183406
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 0 razy

Meta Tagi