Edible films made from blends of gelatin and polysaccharide-based emulsifiers - A comparative study - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Edible films made from blends of gelatin and polysaccharide-based emulsifiers - A comparative study

Abstrakt

Cytowania

  • 5 8

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 7

    Scopus

Autorzy (7)

  • Zdjęcie użytkownika  Katarzyna Łupina

    Katarzyna Łupina

  • Zdjęcie użytkownika  Dariusz Kowalczyk

    Dariusz Kowalczyk

  • Zdjęcie użytkownika  Emil Zięba

    Emil Zięba

  • Zdjęcie użytkownika  Waldemar Kazimierczak

    Waldemar Kazimierczak

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Mężyńska

    Monika Mężyńska

  • Zdjęcie użytkownika  Monika Basiura-Cembala

    Monika Basiura-Cembala

  • Zdjęcie użytkownika  Agnieszka Wiącek

    Agnieszka Wiącek

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Food Hydrocolloids nr 96, strony 555 - 567,
ISSN: 0268-005X
ISSN:
0268005X
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.foodhyd.2019.05.053
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 8 razy

Meta Tagi