Effect of Acetylation and Beta-Amylase Treatment on Complexation of Debranched Starch with Naringenin - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of Acetylation and Beta-Amylase Treatment on Complexation of Debranched Starch with Naringenin

Abstrakt

Cytowania

  • 1

    CrossRef

  • 1

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Autorzy

  • Zdjęcie użytkownika  Ana Gonzalez

    Ana Gonzalez

  • Zdjęcie użytkownika  Ya-Jane Wang

    Ya-Jane Wang

  • Zdjęcie użytkownika dr hab. inż. Hanna Staroszczyk

    Hanna Staroszczyk dr hab. inż.

  • Zdjęcie użytkownika  Cindi Brownmiller

    Cindi Brownmiller

  • Zdjęcie użytkownika  Sun-Ok Lee

    Sun-Ok Lee

Pełna treść

Informacje szczegółowe

Opublikowano w:
Starch - Stärke
ISSN: 00389056
ISSN:
00389056
Rok wydania:
2018
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1002/star.201700262
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 15 razy

Meta Tagi