EFFECT OF ANTIOXIDANTS ON THE STABILITY OF PITCH- BASED POLYMER TO THERMO-OXIDATIVE ACTION - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

EFFECT OF ANTIOXIDANTS ON THE STABILITY OF PITCH- BASED POLYMER TO THERMO-OXIDATIVE ACTION

Abstrakt

The influence of stabilizers – hydrogen donors – on the processes of thermooxidative destruction of pitch-based polymer has been investigated. It is shown that Irganox has not stabilizing effect on pitch-based polymer and melamine slightly retards the destructive process. A mixture of melamine and Irganox exhibits synergetic stabilizing effect and at the optimum ratio it can be used to prevent unwanted thermooxidative processes during pitch-based polymer preparation.

Cytowania

  • 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 1

    Scopus

Cytuj jako

Autorzy (4)

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
artykuły w czasopismach
Opublikowano w:
Chemistry & Chemical Technology nr 12, strony 109 - 113,
ISSN: 1996-4196
Język:
angielski
Rok wydania:
2018
Opis bibliograficzny:
Krutko I., Yavir K., Kaulin V., Strankowski M.: EFFECT OF ANTIOXIDANTS ON THE STABILITY OF PITCH- BASED POLYMER TO THERMO-OXIDATIVE ACTION// Chemistry & Chemical Technology -Vol. 1, (2018), s.109-113
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.23939/chcht12.01.109
Weryfikacja:
Politechnika Gdańska

wyświetlono 0 razy

Publikacje, które mogą cię zainteresować

Meta Tagi