Effect of biopreparates on the dry matter, starching and vitamin C in potato tubers - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of biopreparates on the dry matter, starching and vitamin C in potato tubers

Abstrakt

Cytowania

  • 2

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 0

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
Agronomy Science nr 74, wydanie 3, strony 47 - 56,
ISSN: 2544-4476
ISSN:
2544-4476
Rok wydania:
2019
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.24326/as.2019.3.4
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 35 razy

Meta Tagi