Effect of buckwheat flour on microelements and proteins contents in gluten-free bread - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of buckwheat flour on microelements and proteins contents in gluten-free bread

Abstrakt

Cytowania

  • 4 0

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 5 5

    Scopus

Autorzy (3)

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES nr 29, wydanie 2, strony 103 - 108,
ISSN: 1212-1800
ISSN:
12121800
Rok wydania:
2011
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.17221/136/2010-cjfs
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 9 razy

Meta Tagi