Effect of different drying techniques on physical properties, total polyphenols and antioxidant capacity of blackcurrant pomace powders - Publikacja - MOST Wiedzy

Wyszukiwarka

Effect of different drying techniques on physical properties, total polyphenols and antioxidant capacity of blackcurrant pomace powders

Abstrakt

Cytowania

  • 5 9

    CrossRef

  • 0

    Web of Science

  • 6 4

    Scopus

Autorzy (5)

  • Zdjęcie użytkownika  Anna Michalska

    Anna Michalska

  • Zdjęcie użytkownika  Aneta Wojdyło

    Aneta Wojdyło

  • Zdjęcie użytkownika  Krzysztof Lech

    Krzysztof Lech

  • Zdjęcie użytkownika  Grzegorz Łysiak

    Grzegorz Łysiak

  • Zdjęcie użytkownika  Adam Figiel

    Adam Figiel

Cytuj jako

Pełna treść

pełna treść publikacji nie jest dostępna w portalu

Informacje szczegółowe

Kategoria:
Publikacja w czasopiśmie
Typ:
Publikacja w czasopiśmie
Opublikowano w:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY nr 78, strony 114 - 121,
ISSN: 0023-6438
ISSN:
00236438
Rok wydania:
2017
DOI:
Cyfrowy identyfikator dokumentu elektronicznego (otwiera się w nowej karcie) 10.1016/j.lwt.2016.12.008
Weryfikacja:
Brak weryfikacji

wyświetlono 23 razy

Meta Tagi